DRB Firmą Roku 2016

W dzisiejszych czasach ważne jest, aby przedsiębiorstwo wyróżniało się nie tylko bogatą ofertą, ale przede wszystkim zrozumieniem potrzeb klientów. Takie właśnie organizacje nagradzane są w ogólnopolskim programie Firma Roku. Centrum Odszkodowań DRB po raz kolejny dołączyło do grona laureatów tego prestiżowego konkursu .
Tytuł Firma Roku przyznawany jest przedsiębiorstwom, które dzięki swojemu zaangażowaniu, wykwalifikowanemu personelowi, bogatej ofercie dopasowanej do potrzeb rynku i gronu zadowolonych klientów, zbudowały silną pozycję w swojej branży. Laureatów plebiscytu cechuje wysoka jakość oferowanych produktów i usług.
W konkursie organizowanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej udział biorą firmy nominowane bezpośrednio przez kapitułę lub zgłoszone za pomocą rekomendacji partnera biznesowego. Uczestnicy oceniani są na podstawie osiągnięć oraz przekazanych danych ekonomicznych. Taka weryfikacja ma na celu zagwarantowanie nagrodzenia przedsiębiorstw, które doskonale radzą sobie na rynku, czego potwierdzeniem są liczne sukcesy.

– Otrzymany po raz kolejny tytuł Firma Roku jest potwierdzeniem, że wszystkie podejmowane przez nas działania wykonujemy w oparciu o najwyższe standardy. Nasi klienci, pracownicy, współpracownicy i partnerzy biznesowi mogą mieć pewność, że jesteśmy partnerem godnym zaufania. Nasza firma rozwija się systematycznie dzięki czemu dostarczamy konsumentom usługi na najwyższym poziomie. Potwierdzeniem tych słów jest przyznanie nam tak zaszczytnego tytułu – podsumowuje Arkadiusz Bochnak, prezes zarządu Centrum Odszkodowań DRB.

Takie inicjatywy, jak plebiscyt Firma Roku potwierdzają, że w Polsce działają przedsiębiorstwa, które dzięki doskonaleniu oferowanych usług i produktów dążą do osiągnięcia wyznaczonego przez siebie celu, jakim jest zadowolenie klientów i owocna współpraca z partnerami biznesowymi.

Materiał dostępny jest również na oficjalnej stronie internetowej DRB >>

DRB Firmą Roku 2016_informacja prasowa.pdf

DRB Firmą Roku 2016_informacja prasowa.doc

DRB po raz drugi uzyskało tytuł Przedsiębiorstwa Fair Play

25 listopada br. w warszawskiej hali EXPO XXI odbyła się gala finałowa programu Przedsiębiorstwo Fair Play 2016, gdzie po raz drugi tym zaszczytnym tytułem zostało nagrodzone Centrum Odszkodowań DRB. W imieniu zarządu firmy odznaczenie odebrała Marta Dec, specjalista do spraw public relations.

Dla kogo renta alimentacyjna?

Śmierć bliskiej osoby to trudne i przykre doświadczenie. W takich chwilach do traumy psychicznej często dochodzą również obawy o przyszłość związane z pogorszeniem się sytuacji finansowej. Jak wynika z raportu Polskiej Izby Ubezpieczeń, w ubiegłym roku, łączna wartość wy
Wypadek sprzed lat. Jak ubiegać się o odszkodowanie?

Osoby poszkodowane często nie wiedzą, że mogą starać się o odszkodowanie za zdarzenie sprzed lat. Bywa bowiem tak, że skutki wypadku ujawniają się dopiero po latach lub dopiero po czasie dowiadujemy się, jakie świadczenia nam się należą. Właśnie dlatego warto sprawdzić,

Ferie tuż tuż… Sprawdź, jak odpowiednio przygotować się na zimowy wypoczynek

Już 13 lutego uczniowie z województw: Dolnośląskiego, Mazowieckiego, Opolskiego i Zachodniopomorskiego rozpoczną dwutygodniowe ferie. Każdy rodzić chce, aby ten czas był dla dziecka prawdziwą frajdą, dlatego warto odpowiednio zaplanować wypoczynek. Podpowiadamy, jak przy