DRB Sponsorem "Odjazdowe bryki Braci Collins"

„Odjazdowe bryki Braci Collins” – ten program w TVN Turbo na pewno zna każdy fan i miłośnik motoryzacji. Tym razem również i my staniemy się jego częścią. Otóż miło nam poinformować, że Centrum Odszkodowań DRB zostało oficjalnym Sponsorem nowego cyklu programu realizowanego przez Braci Collins. Już 26 lutego o 14:45 pojawimy się wspólnie z Collinsami w TVN Turbo.
Luty to miesiąc kiedy wchodzi nowa ramówka w stacji TVN Turbo. Po raz kolejny na ekranie pojawią się znani i cenieni przez miłośników motoryzacji, gwiazdy tuningu – Bracia Collins, a my wraz z nimi.

Otóż, firma Centrum Odszkodowań DRB została oficjalnym Sponsorem nowego cyklu „Odjazdowe bryki Braci Collins”. Oprócz spotów sponsorskich, które będą już emitowane od 26 lutego br., wspólnie z Rafałem i Grzegorzem (tj. Braćmi Collins) DRB przygotowało niespodziankę, o której jeszcze oczywiście nie możemy powiedzieć, ale w trakcie całego cyklu odcinków wszystko stanie się jasne.

Możecie zastanawiać się, gdzie firma DRB znalazła punkt wspólny jej i Braci Collins, czyli mistrzów w tuningowaniu najdroższych aut świata? To również na razie zagadka. Niemniej jednak to kolejny dobry powód, by tym bardziej oglądać wszystkie odcinki programu, które rozpoczynają się od 26 lutego i co niedzielę będzie można podziwiać ich motoryzacyjny kunszt.

Na pewno w trakcie nowych odcinków nie zabraknie motoryzacji i tuningu na najwyższym poziomie. Ale tak, jak na pewno fani motoryzacji już wiedzą, Bracia Collins zawsze zaskakują swoich widzów szukając niestandardowych wyzwań i rozwiązań. Dlatego tym bardziej jest nam miło, że będziemy tego ważną częścią.

Zachęcamy do oglądania programu “Odjazdowe bryki Braci Collins” – co niedzielę o godz. 14:45.

Bracia Collins, tj. Rafał i Grzegorz Chmielewscy urodzili się w Legnicy, skąd wyprowadzili się do Londynu, a później zdobyli sławę dzięki swoim programom emitowanym w TVN Turbo. To pasjonaci motoryzacji, którzy przerabiają najdroższe i najbardziej wyjątkowe samochody świata należące do wielkich gwiazd show biznesu i sportu. Ich program „Odjazdowe bryki Braci Collins” wszedł na najwyższe i niecodzienne szczyty motoryzacji w kanale TVN Turbo!
Informacje również dostępne na stronie DRB >>

Wypadek sprzed lat. Jak ubiegać się o odszkodowanie?

Osoby poszkodowane często nie wiedzą, że mogą starać się o odszkodowanie za zdarzenie sprzed lat. Bywa bowiem tak, że skutki wypadku ujawniają się dopiero po latach lub dopiero po czasie dowiadujemy się, jakie świadczenia nam się należą. Właśnie dlatego warto sprawdzić,