Kim jesteśmy?

Centrum Odszkodowań DRB jest jedną z największych i najaktywniej działających firm na rynku odszkodowań w Polsce, która od 2005 roku pomaga osobom poszkodowanym w wypadkach i ich bliskim uzyskać należne odszkodowania i świadczenia.

budynek-DRB.jpg
Reprezentujemy klientów w kontaktach z Ubezpieczycielami i jesteśmy ich Partnerem w dochodzeniu roszczeń.  Nasi Doradcy działają na terenie całej Polski, jak i poza granicami  kraju. Dzięki zdobytemu ponad 12-letniemu doświadczeniu, profesjonalnemu  zespołowi ekspertów, zdobytym licznym certyfikatom jakości i  indywidualnemu podejściu do klienta, świadczymy usługi na najwyższym  poziomie. Dzięki czemu uzyskujemy dla naszych klientów wysokie kwoty  odszkodowania i zadośćuczynienia.

Jesteśmy jednym z liderów rynku odszkodowań z Polsce.
Więcej na naszej stronie: www.drb.pl

DRB i Złoty Certyfikat Przedsiębiorstwo Fair Play 2017

Centrum Odszkodowań DRB po raz trzeci z rzędu zostało uhonorowane certyfikatem Przedsiębiorstwo Fair Play. Jednak na tym nie koniec, bowiem w tym roku DRB otrzymało także Złoty Certyfikat Jakości Przedsiębiorstwo Fair Play.
. Program „Przedsiębiorstwo Fair Play” org