Kim jesteśmy?

Centrum Odszkodowań DRB jest jedną z największych i najaktywniej działających firm na rynku odszkodowań w Polsce, która od 2005 roku pomaga osobom poszkodowanym w wypadkach i ich bliskim uzyskać należne odszkodowania i świadczenia.

budynek-DRB.jpg
Reprezentujemy klientów w kontaktach z Ubezpieczycielami i jesteśmy ich Partnerem w dochodzeniu roszczeń.  Nasi Doradcy działają na terenie całej Polski, jak i poza granicami  kraju. Dzięki zdobytemu ponad 12-letniemu doświadczeniu, profesjonalnemu  zespołowi ekspertów, zdobytym licznym certyfikatom jakości i  indywidualnemu podejściu do klienta, świadczymy usługi na najwyższym  poziomie. Dzięki czemu uzyskujemy dla naszych klientów wysokie kwoty  odszkodowania i zadośćuczynienia.

Jesteśmy jednym z liderów rynku odszkodowań z Polsce.
Więcej na naszej stronie: www.drb.pl

Kolizja czy wypadek drogowy? Posłuchaj naszego eksperta w tym temacie.

Co zrobić w przypadku kolizji lub wypadku drogowego? W jakim maksymalnym  terminie możesz ubiegać się o odszkodowanie?Na te i inne pytania  odpowiada Sylwia Kruk - Ekspert Centrum Odszkodowań DRB. Posłuchaj  nagrania, które może rozwiać Twoje wątpliwości.MATERIAŁ RADIOWY
Zadośćuczynienie dla bliskich ciężko poszkodowanych – pierwsze pozytywne efekty nowej Uchwały

Nie tak dawno, bo 27 marca 2018 roku w życie weszła najnowsza Uchwała Sądu Najwyższego sygn. akt III CZP 69/17, zgodnie z którą Sąd może przyznać zadośćuczynienie za krzywdę osobom najbliższym poszkodowanego, który na skutek czynu niedozwolonego doznał ciężkiego i trwałe
Miałeś wypadek rowerowy? – sprawdź czy należy Ci się odszkodowanie

Sezon rowerowy w pełni, a to oznacza, że jednośladów na drogach z  każdym dniem będzie przybywać. Rowerzysta w trakcie swojej jazdy  powinien, nie tylko myśleć o przyjemności z niej wynikającej, która na  pewno jest niepodważalna, ale zawsze musi także zachować ostrożnoś
Poszkodowany na drodze?

Wzrost liczby wypadków samochodowych jest standardowo wpisany w okres jesienno-zimowy. Mamy wówczas często do czynienia  ze  szkodami osobowymi, obejmującymi roszczenia z tytułu utraty zdrowia oraz związane z tym roszczenia o zwrot kosztów leczenia czy  dojazdów  do placówek medycznych.

DRB i Złoty Certyfikat Przedsiębiorstwo Fair Play 2017

Centrum Odszkodowań DRB po raz trzeci z rzędu zostało uhonorowane certyfikatem Przedsiębiorstwo Fair Play. Jednak na tym nie koniec, bowiem w tym roku DRB otrzymało także Złoty Certyfikat Jakości Przedsiębiorstwo Fair Play.
. Program „Przedsiębiorstwo Fair Play” org