DRB z Certyfikatem Solidna Firma 2017

Centrum Odszkodowań DRB zostało uhonorowane wyróżnieniem Solidna Firma 2017. Jest to już szósty tytuł dla DRB.

Certyfikat Solidna Firma 2017 został przyznany dla Spółki DRB podczas Gali Finałowej, która odbyła się 9 lutego 2017 r. w hotelu Novotel w Warszawie. Z rąk kapituły konkursowej w imieniu Zarządu DRB, certyfikat odebrała Marta Dec-Supierz, Kierownik Zespołu Marketingu i PR oraz Pełnomocnik Zarządu.

Solidna Firma 2017_DRB.png
Niniejsze wyróżnienie poświadczające zasady etyki biznesowej tj.  rzetelność, uczciwość i terminowość przedsiębiorstwa jest dowodem  odpowiedzialnego podejścia do biznesu, silnej pozycji firmy na  rynku  oraz godnej zaufania marki. To również potwierdzenie, że codzienna praca specjalistów DRB  przynosi realne  efekty i doceniają ją, zarówno klienci, jak i  niezależni eksperci  rynku.
Więcej informacji na temat Programu Solidna Firma i Gali Finałowej dostępnych jest na stronie >>

DRB i Złoty Certyfikat Przedsiębiorstwo Fair Play 2017

Centrum Odszkodowań DRB po raz trzeci z rzędu zostało uhonorowane certyfikatem Przedsiębiorstwo Fair Play. Jednak na tym nie koniec, bowiem w tym roku DRB otrzymało także Złoty Certyfikat Jakości Przedsiębiorstwo Fair Play. . Program „Przedsiębiorstwo Fair Play” org
DRB Firmą Roku 2016

W dzisiejszych czasach ważne jest, aby przedsiębiorstwo wyróżniało się nie tylko bogatą ofertą, ale przede wszystkim zrozumieniem potrzeb klientów. Takie właśnie organizacje nagradzane są w ogólnopolskim programie Firma Roku. Centrum Odszkodowań DRB po raz kolejny dołącz
DRB po raz drugi uzyskało tytuł Przedsiębiorstwa Fair Play

25 listopada br. w warszawskiej hali EXPO XXI odbyła się gala finałowa programu Przedsiębiorstwo Fair Play 2016, gdzie po raz drugi tym zaszczytnym tytułem zostało nagrodzone Centrum Odszkodowań DRB. W imieniu zarządu firmy odznaczenie odebrała Marta Dec, specjalista do spraw public relations.
Uszkodziłeś samochód przez pozimowe dziury w drodze? Należy Ci się odszkodowanie

Wiosna, to nie tylko czas porządków naszych mieszkań, czy ogródków po zimie. To również czas częstych napraw samochodów, spowodowanych licznymi dziurami i wyrwami powstałymi przez uszkodzenia nawierzchni jezdni po zimie.. Obowiązek dbania o drogi oraz ich stan spocz

Poszkodowany na drodze?

Wzrost liczby wypadków samochodowych jest standardowo wpisany w okres jesienno-zimowy. Mamy wówczas często do czynienia  ze  szkodami osobowymi, obejmującymi roszczenia z tytułu utraty zdrowia oraz związane z tym roszczenia o zwrot kosztów leczenia czy  dojazdów  do placówek medycznych.