DRB z Certyfikatem Solidna Firma 2017

Centrum Odszkodowań DRB zostało uhonorowane wyróżnieniem Solidna Firma 2017. Jest to już szósty tytuł dla DRB.

Certyfikat Solidna Firma 2017 został przyznany dla Spółki DRB podczas Gali Finałowej, która odbyła się 9 lutego 2017 r. w hotelu Novotel w Warszawie. Z rąk kapituły konkursowej w imieniu Zarządu DRB, certyfikat odebrała Marta Dec-Supierz, Kierownik Zespołu Marketingu i PR oraz Pełnomocnik Zarządu.

Solidna Firma 2017_DRB.png
Niniejsze wyróżnienie poświadczające zasady etyki biznesowej tj.  rzetelność, uczciwość i terminowość przedsiębiorstwa jest dowodem  odpowiedzialnego podejścia do biznesu, silnej pozycji firmy na  rynku  oraz godnej zaufania marki. To również potwierdzenie, że codzienna praca specjalistów DRB  przynosi realne  efekty i doceniają ją, zarówno klienci, jak i  niezależni eksperci  rynku.
Więcej informacji na temat Programu Solidna Firma i Gali Finałowej dostępnych jest na stronie >>

Poszkodowany na drodze?

Wzrost liczby wypadków samochodowych jest standardowo wpisany w okres jesienno-zimowy. Mamy wówczas często do czynienia  ze  szkodami osobowymi, obejmującymi roszczenia z tytułu utraty zdrowia oraz związane z tym roszczenia o zwrot kosztów leczenia czy  dojazdów  do placówek medycznych.