Centrum Odszkodowań Solidną Firmą 2015

Program Solidna Firma wspiera i promuje rzetelne firmy, w ten sposób poddając je weryfikacji i tworząc bazę godnych zaufania przedsiębiorców. Instytucje nagrodzone w tym prestiżowym programie gospodarczo–konsumenckim zyskują nie tylko uznanie wśród przyszłych kontrahentów, ale również wśród przyszłych pracowników, umacniając w ten sposób swoją pozycje rynkową. Już po raz czwarty Centrum Odszkodowań DRB zostało wyróżnione tak ważnym certyfikatem.

Program gospodarczo-konsumencki Solidna Firma to system oceny i weryfikacji przedsiębiorców przez ekspertów, konsumentów i partnerów gospodarczych. Rozpoczyna się on od dobrowolnego poddania się przez przedsiębiorców zewnętrznej, uproszczonej analizie finansowej, a kończy się uzyskaniem prestiżowego certyfikatu Solidna Firma i wpisem na listę Laureatów Programu.

W skład kapituły konkursu wchodzą członkowie Rządu, Sejmu i Senatu Rzeczpospolitej Polskiej, przedstawiciele administracji państwowej, samorządu zawodowego lub terytorialnego oraz szefowie banków, przedsiębiorstw i mediów wspierających transparentność obrotu gospodarczego oraz inne osoby zaufania publicznego.

Każda z firm zgłaszających swoją kandydaturę przechodzi trzyetapowy proces kwalifikacyjny. Tak rozbudowany proces weryfikacji zgłoszeń jest gwarancją, że nagrodzone zostaną tylko najlepsze przedsiębiorstwa, które doskonale radzą sobie na rynku odnosząc liczne sukcesy gospodarcze. Tytuł Solidnej Firmy w danym roku, to nie jedyne wyróżnienie o jakie mogą starać się przedsiębiorstwa. Podmioty, które m.in. trzykrotnie uzyskały ten prestiżowy tytuł otrzymują Srebrny Certyfikat, a firmy, które pięciokrotnie pomyślnie przejdą proces kwalifikacyjny, zostają wyróżnione Złotym Certyfikatem.

- „Uzyskany przez nas czwarty rok z rzędu tytułu Solidna Firma jest dla nas bardzo ważny, gdyż podkreśla, że jesteśmy przedsiębiorstwem godnym zaufania, które nieustannie się rozwija. Cieszy nas fakt, że zostaliśmy pozytywnie ocenieni przez tak ważne instytucje. Zdobyty przez nas tytuł jest potwierdzeniem, że wszystkie powierzone nam zadania wykonujemy na najwyższym poziomie i z pełnym profesjonalizmem, przez co nasi klienci czują się pewnie, bezpiecznie i komfortowo. Już teraz wiem i jestem przekonany, że dołożymy wszelkich starań, aby w przyszłym roku zdobyć Złoty Certyfikat, który będzie dla nas kolejnym, bardzo ważnym wyróżnieniem” – podsumowuje Pan Arkadiusz Bochnak – Prezes Centrum Odszkodowań DRB.

Główną ideą programu gospodarczo-konsumenckiego Solidna Firma jest propagowanie zasad etyki takich jak: rzetelność, uczciwość i terminowość w kontaktach między partnerami gospodarczymi. Nagrodzone firmy promowane są jako godny partner dla konsumentów, podmiotów gospodarczych i instytucji państwowych.

CERTYFIKAT SOLIDNA FIRMA 2015

DRB_z_tytu_em_Solidna_Firma_2015_-_inf._prasowa.doc

DRB_z_tytu_em_Solidna_Firma_2015_-_inf._prasowa.pdf

Strata bliskiej osoby w wypadku samochodowym. Sprawdź, jak uzyskać odszkodowanie